Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, SGK İl Müdürü Nesrin Aras ve TÜMSİAD’a (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği) iade-i ziyaretlerde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman ilk ziyaretini SGK İl Müdürü Nesrin Aras’ı makamında ziyaret ederek gerçekleştirdi. Gerçekleşen iade-i ziyarette, “ Göreve geldiğimizde yapmış olduğunuz güzel ziyaretinizden dolayı bizlerde iade-i ziyarette bulunmak istedik. Manisa sporu ve gençliği adına kısa zamanda birçok güzel projelere imza attık ve Allah’ın izniyle daha güzel ve büyük projelerle görevimize başarılar katarak devam edeceğiz.” dedi. SGK İl Müdürü Nesrin Aras ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti.

Ardından TÜMSİAD’a ziyarette bulunan Dr. Savaş Duman’ı TÜMSİAD Başkanı İrfan Dinçer beraberinde yönetimi ile birlikte makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette Dernek yönetimi olarak spor yapmak istediklerini dile getiren TÜMSİAD Başkanı İrfan Dinçer’e cevaben tesisler ve tesislerin kurs saatleri hakkında bilgiler veren Duman, “ 7’den 70’e herkesin spor yapmasını diliyoruz. Sizlerin de tesislerimizde spor yapmanız bizleri sevindirecektir. Hayatınıza spor mutlaka olsun. Yaşam kalitenizin değiştiğini göreceksiniz.” dedi.