Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Necati Bey İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek malzeme yardımında bulundu.

Necati Bey İlköğretim Okulu Müdürü Beyhan Bayram’ı makamında ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a Yunus Öztürk eşlik etti. Necati Bey İlköğretim Okulu Müdürü Beyhan Bayram ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ı makamında Beden Eğitimi Öğretmenleri ile birlikte ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette, Necati Bey İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevine yeni atanan Beyhan Bayram’a görevinde başarılar dileyerek, “ Beden Eğitimi Öğretmenlerimize güveniyoruz. Başarılı sporcuları belirleyip, onların bu konuda ileriye gitmeleri için çaba sarfetmelerini ve bizlerle irtibat halinde olmalarını diliyoruz. Sporcu öğrencilerimiz için elimizdeki tüm imkanları kullanıyoruz ve kullanmaya da devam edeceğiz. Okul bahçelerini spor bahçeleri yapma projesi ile sporcularımız için bir adım daha atmış olacağız.” diyerek, okulun beden eğitimi öğretmenlerine futbol, basketbol ve voleybol toplarıyla satranç takımları armağan etti.