TURGUTLU GENÇLİK MERKEZİ’NDEN KIZILAY’A DESTEK

            Turgutlu Gençlik Merkezi üyesi gönüllü gençler başlattıkları bir kampanya ile, topladıkları kullanılabilir durumdaki bebek, çocuk, erkek ve bayan kıyafetlerini, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kızılay Turgutlu Şubesi’ne teslim etti.

Bu Kampanya Gençlerimizin Ortak Kararı…

            Kampanya ile ilgili bir bilgilendirme yapan Gençlik Merkezi yetkilileri şunları söyledi; “Bakanlığımıza sunduğumuz yıllık faaliyet programı içerisinde bulunan “Kızılay Haftası Etkinliği” kapsamında ne yapabileceğimizi, gençlik lideri arkadaşlar ve gönüllü gençlerimizle tartıştık. Ortaya konulan birçok fikrin arasından, eşya toplama kampanyası düzenleyip Kızılay Derneği vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya karar verdik. Bununla ilgili duyuruyu yaptığımız andan itibaren duyarlı çok sayıda gencimiz bize ulaştı. Gelen kıyafetleri bir hafta boyunca merkezimizde topladık. Son olarak kullanılabilecek durumda olan 6 koli kıyafeti bebek, çocuk, erkek, bayan olarak ayırıp paketledik. Gönüllü gençlerimizle birlikte Kızılay Turgutlu Şubesi’ne teslim ettik.

            Her Projede Bir Taşla Birçok Kuş Vuruyoruz…

            Bu sosyal sorumluluk projesiyle, hem gençlerimizin sosyal sorumluluk ve yardımseverlik duygularını pekiştirmeyi amaçladık, hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bir el uzatmış olduk. Yani bir taşla iki kuş vurduk. Bu projeye katkı sağlayan gençlik liderlerimize, gönüllü gençlerimize, üyelerimize, kıyafet yardımında bulunan herkese ve bu yardımın ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlayacak olan Kızılay Turgutlu Şubemize teşekkür ediyoruz.

            Fikir Sizden Destek Bizden…

            Turgutlu Gençlik Merkezi olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerimiz ve etkinliklerimiz yıl boyu devam ediyor. Bizlere katılmak isteyen gençlerimizin, yapacağımız etkinliklerden haberdar olmaları için Facebook’ta “GSB Manisa Gençlik Merkezleri” sayfasından bizi takip etmeleri yeterli olacaktır. Yine projesi olan gençlerimizi de projelerini, düşüncelerini paylaşmak üzere merkezimize davet ediyoruz. “Fikir sizden destek bizden” diyoruz.”