Manisalı judocular, Sivas'ta yapılan ANALİG Türkiye Finalleri'nde erkeklerde takım halinde Türkiye şampiyonu oldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Finalleri 30-31 Temmuz tarihlerinde Sivas'ta yapıldı. Manisalı judocular, büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan müsabakalarda erkeklerde takım halinde Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Müsabakalarda 2 altın, 3 bronz madalya kazanan judocular, şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Finaller sonunda 
66 kiloda Arda Aydın 1., 55 kiloda Emin Levent Yelkenci 1., 46 kiloda Ömer Faruk Pınar 3., 50 kiloda Muharrem İnci 3., +66 kg Hasan Can Göllü 3. oldu.
Sporcuları kutlayan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, şampiyonluğun gururunu yaşadıklarını söyledi. Manisa olarak judoda başarılara alışkın olduklarının altını çizen Öztürk, sistemli çalışmalar neticesinde altyapı yaş kategorilerinde yetenekli sporcular çıkarmaya devam edeceklerini kaydederek, "Bakanlığımız tarafından gençlerimizin spor sağlığı ve kültürü açısından sağlam temeller atarak yetiştirilmesi, sosyal ve kültürel gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi'nde Manisa'nın adını zirveye taşıyan sporcu ve antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" diye konuştu.