Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şehzadeler Gençlik Merkezi, Şanlıurfa’ya Suriye’den gelen mülteciler için yardım kampanyası düzenledi.

Türkiye genelinde Şanlıurfa Gençlik Merkezi’nce organize edilen yardım kampanyasına, Şehzadeler Gençlik Merkezi, başta bebek ve çocuklar olmak üzere kışlık kıyafetlerden oluşan 5 koliyi Şanlıurfa’ya gönderdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, yapmış olduğu açıklamada “Şehzadeler Gençlik Merkezi Liderleri, gönüllü gençler ve üyelerin katkılarıyla toplanan yardım kampanyasında, önemli olan bu yaştaki gençlerimizin yardım edebilme kültürünü oluşturmak. Suriye’den ülkemize gelen insanlar, dil, din, ırk ayırt etmeksizin sonunda insandır zulme uğramışlardır. Evleri yurtlarını terk etmişlerdir. Ve misafirdir. Kültürümüz de misafir kim olursa olsun kapını çaldığında Tanrı Misafiri gözüyle bakılır ve ikramda bulunulur. Bu bir sosyal sorumluluk düşüncesidir. Bu düşünceler ile kampanyamıza katılan Liderlerimize, gönüllülerimize, üyelerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.