Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası İller Arası Minikler ve Yıldızlar Judo Turnuvası 19 Ekim 2014 tarihinde Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonunda düzenlendi.

 

Amatör Spor Haftası İller arası Minikler ve Yıldızlar Judo Turnuvası’na 7 ilden toplamda 298 sporcu katıldı. Çekişmeli müsabakalara sahne olan günün sonunda Minik Erkeklerde 1.Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, 2. Salihli Belediye Spor Kulübü, 3.Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor ve Denizli Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olurken,  Minik Bayanlarda ise 1. Salihli Belediye Spor Kulübü, 2.İzmir Olimpik Spor Kulübü, 3.Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor ve Denizli Büyükşehir Belediye Spor Kulübü  oldu. Yıldız Erkeklerde 1.Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, 2. Salihli Belediye Spor Kulübü, 3.Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor ve İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü  olurken, Yıldız bayanlarda ise 1.İzmir Olimpik Spor Kulübü, 2.Balıkesir Büyükşehir belediye Spor Kulübü, 3.İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Salihli Belediye Spor Kulübü oldu.

Müsabakalara katılan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş DUMAN ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı İsmail Aydın dereceye giren sporculara madalya ve hediyelerini takdim ettiler. Dr. Savaş Duman yapmış olduğu konuşmada ‘Başarılı sporcularımızı yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum’ dedi.