Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ı makamında ziyaret etti.

Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, ziyarette gerçekleştirdiği konuşmada, gençliğe verdiği öneme değinerek, “ Gençlerimizin eğitimleriyle yakından ilgileniyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman’a bu konuda büyük görevler düşüyor. İlçelerimizdeki gençlerimizi harekete geçirmek, gençlerimizi sporla buluşturmak, onların var olan problemlerini gidermek konusunda, çalışmalar devam ediyor. Bizler de Milletvekilleri olarak, İl Müdürlerimizin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi alıp, yapılması gerekenleri Ankara’ya taşıyarak bu talepleri yerine getireceğiz. Bir kez daha Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

Parolalarının “Halka hizmet, Hakka hizmet” olduğunu dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’da, “Manisa’nın büyükşehir olmasıyla, yeni bir Manisa kimliği oluştu. Manisa’da bu şevkle göreve başladım. Bu şevki şu ana kadar hasbihal ettiğim insanların yüzünde ve gönüllerinde hissettim. İnşallah Manisa’da güzel işler başaracağız. 2 Aylık süreç içerisinde olumlu adımlar attık. Bunların meyvelerini önümüzdeki aylarda yakın tarihlerde alacağız.” ifadesinde bulundu.

Türkiye’de bir ilk olarak Engelli Sporcular Koordinasyon Birimini kurduklarını kaydeden Dr. Savaş Duman, “Engelli sporcuların sorun ve problemlerini bu birimde masaya yatıracağız. Bununla ilgili bir ARGE oluşturduk. Bu süreç içerisinde 2 projemiz var. Bunu biri Yunusemre , diğerini ise Şehzadeler Belediyesi ile gerçekleştireceğiz. 3 Aralık tarihinde, Engelsiz Spor Şenliği’ni gerçekleştirme hedefindeyiz. Bu şenliği, ileriki süreçte bir festival havasına dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Kırkağaç’taki İzcilik Kampımız 5 yıldızlı otel ayarında. Bu kampın 12 ay boyunca aktif olmasını amaçlıyoruz.” dedi.