Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Turgutlu Deha Satranç Eğitim Merkezi Antrenörü Cihan Yıldırım ve başarılı sporcusu Defne Kebapçıyı makamında ağırladı.

Turgutlu Satranç Eğitim Merkezinde 6 yaşından buyana eğitim gören, 7 yaş Türkiye üçüncülüğü ve 8 yaş Türkiye ikinciliğine sahip Defne Kebapçı, 18 Ekim- 29 Ekim tarihleri arasında, Gürcistan- Batum’da düzenlenecek olan Avrupa Yaş Gurupları Satranç Şampiyonasına katılmaya hazırlanıyor.

Ulusal Kuvvet derecesi 1323 olan Defne Kebapçı, 11 gün sürecek olan turnuvada 8 yaş gurubunda mücadele edecek. Babası Aydın Kebapçı ve Dedesi Adnan Özdemir’in başarılarıyla gurur duyduğu Defne, ülkesini en iyi şekilde temsil etmek için ter dökecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman,” Defne, ülkemiz ve ilimiz adına önceki başarılarıyla da gurur duyduğumuz bir sporcu. Gürcistan- Batum’da katılacağı Avrupa Yaş Gurupları Satranç Şampiyonasından üstün başarıyla dönüp, göğsümüzü kabartacağından hiçbir şüphem yok. Başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.