Ak Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Asiye Zurnacı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ak Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Asiye Zurnacı, “ Öncelikle görevinizde başarılar diliyorum. Bizler birer bayan ve her şeyden önce anne olarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmaları, yaptıkları spor dallarında başarılı olmaları için elimizden gelen tüm yardım ve desteği vermeye, projelerinizde ortaklaşa çalışmaya hazırız. Dizmiş olduğunuz tuğlaların üzerine bir tuğlada biz koyabilirsek ne mutlu bizlere.” Derken,

Gerçekleşen ziyarette bayanların önem ve değerine değinen Dr. Savaş Duman, “  Şehzadelerin şehrinde görev yapmaktan dolayı çok mutluyum. Manisa’da spor, gerçekleştireceğimiz projelerle herkesin hayatında vazgeçilmez bir parça haline gelecek.” Diyerek projelerinden bahsetti. Birçok projenin hazırlığının bitmek üzere olduğunu ifade eden Duman,” Projelerimiz oluşturuluyor. “Yeter ki Gönül Gözünüz Açık Olsun” projesiyle yüzme dalıyla görme engellilerimize faydalı olmaya çalışacağız. 3 Aralık Dünya Engelliler gününde, bir engel çıkmadığı takdirde engelli gençlerimize, “ Engelsiz Spor Şenliği” ni gerçekleştirmek istiyoruz. Okullardaki Beden Eğitimi Öğretmenlerimizle bir toplantı yapıp, okullardaki spor dalında başarılı öğrencilerin keşfedilip en uygun dalda spor yapmalarını sağlamayı istiyoruz.” dedi.