Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, hem beden eğitimi öğretmenleri hem de Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürleri ile ayrı ayrı toplanarak Manisa sporu hakkında istişarelerde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, beden eğitimi öğretmenleriyle yapmış olduğu toplantıda, “ Öncelikle yeni Eğitim- Öğretim yılının hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İşini dert eden insanlarla çalışmak hedefimiz. İmkanları olan bir kurum olarak, bu imkanların sporcular tarafından iyi değerlendirilmediği kanaatindeyim. Bu konuda siz değerli beden eğitimi öğretmenlerinin desteğini bekliyorum. Sporcu ve kulüp sayılarımızı arttırmamızda desteklerinizi esirgemeyeceğinizden eminim. Öğrencilerimizi, sınav streslerini atmaları, özgüvenleri, sağlıklı ve sosyal ortamda yetişmeleri için spora teşvik edelim. Sıkıntılarınızın olduğunu biliyorum. Çözümü için çalışacağımdan şüphenizin olmamasını istiyorum.” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda ise, gerçekleşen bu toplantıları her ay düzenli bir şekilde yapılacağını söyleyen Duman, “ Yerinde gözlem metodu ile ilçeleri sık sık ziyaret edeceğim. İnşallah hep birlikte ekip olarak çalışacağız. Bulunduğunuz ilçelerde başta Kaymakamımız olmak üzere kurum müdürleri ve amirleri ile spor için önem arz eden beden eğitimi öğretmenleri ile ikili ilişkilerinizi iyi tutmanızı ve işbirliği içerisinde çalışmanızı istiyorum. Sizlerden ilçedeki çocuklarımızı spora teşvik edecek projeler istiyorum. İl Müdürlüğümüzün tüm imkanlarıyla sizlere destek olacağız.” dedi.