Yüzme Federasyonun düzenlemiş olduğu Turkcell Yüzme Günleri Müsabakaları 21.08.2014 tarihinde Atatürk Yüzme Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.

Manisa Su Sporları Kulübü, İl Gençlik Spor Kulübü, Manisa Belediye Spor Kulübü, Gana Ege Spor Kulübü ve Salihli Yüzme İhtisas Spor Kulübünün katıldığı müsabakalarda toplamda 220 sporcu bir araya geldi.

50 metre paletli ayak ve 50 metre serbest kategorilerde 3 yaş ,8-10 yaş ve 11-12 yaş grupları 2 kategoride yarıştılar. Dereceye giren sporcular 2014-2015 faaliyet yılında yüzme branşında spor hayatlarına önce il Birinciliği Şampiyonasına daha sonra da Türkiye Şampiyonasına katılarak devam edecekler.

Şenlik Havasında gerçekleşen müsabakalara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’da katılarak dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini ve madalyalarını taktim etti. Duman, yapmış olduğu açıklamada, “Gençlerimize güveniyoruz. Başarılılar ve daha da başarılı olacaklarına inanıyorum. Elde ettikleri başarılarla gurur kaynağımız olmalarını temenni ediyorum.” dedi.