Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, “Ramazan Ayı Programı” içerisinde yer alan, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen iftar yemeği,   gönüllü gençlere ve ailelerine yönelik olarak düzenlendi. İftar yemeğine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli de aileleriyle katılarak iftar yemeğini daha anlamlı kıldılar.

   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde düzenlenen iftar yemeğinde Diyanet Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener’in Kur-an’ı Kerim Tilaveti okumasıyla başlanıldı. Okunan ezanın ardından ney dinletisi eşliğinde ramazan ayına özgü yiyecek ve içeceklerle iftarlarını gerçekleştirdiler. Yemek duasıyla tamamlanan anlamlı iftar yemeği, çocuklara dağıtılan Osmanlı macunun verdiği sevinçle sona erdi.

   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hatun Sarıkaya, katılımcılara davetlerine icabet ettiklerinden dolayı teşekkür ederek, birlik beraberlik mesajı verdi. “Siz gönüllü Gençlerimizin ve ailelerinin bu güzel günde büyük bir aile oluşturmaları bizleri çok mutlu etti. Müdürlüğümüz bünyesinde olan Gençlik merkezlerinin amacı her ne kadar gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde yetiştirmek ve geliştirmek olsa da, bizler herşeyden önce büyük ve çok güzel bir aileyiz. Gençlerimiz için bizler herzaman hazırız. Katılımlarınızla bizlere vermiş olduğunuz mutluluktan dolayı sizlere ve İl Müdürlüğümüz personeline çok teşekkür ediyorum.” Dedi.