Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Okul Sporları Bisiklet İl Birinciliği yarışmalarında 80 sporcu pedal çevirdi.
Manisa'da dördüncü kez düzenlenen Bisiklet İl Birinciliği yarışmalarında Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde 80 sporcu pedal çevirdi. 
Manisa Organize Sanayi Mehmet Akif Ersoy Caddesinde büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmalarda
Minik Kızlar Ferdi kategorisinde Elif Naz Tuncer birinci, Nisanur Köremeroğlu ikinci, Belinay Gündoğdu üçüncü oldu.  Minikler Erkekler Ferdi kategorisinde Umut Köse birinci, Sercan Kazan üçüncü, Görkem Gövenç ise dördüncü oldu. Minik Kızlar ve Minik Erkekler takım sıralamasında 8 Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlkokulu birinci oldu.
Küçük Erkekler Ferdi kategorisinde Halil Kaan Önal birinci, Çınar Engindere ikinci, Eymen Ata Kölemenoğlu üçüncü, Kaan Barboros dördüncü oldu. 
Küçük Erkekler takım sıralamasında ise Ali Rıza Çevik İlkokulu oldu. 
Yıldız Erkekler Ferdi kategorisinde Emir Özdemir birinci, Mertcan Duran ikinci, Kaan Ersönmer üçüncü, Kerim Zeyrekeller dördüncü oldu. 
Yıldız Erkekler takım sıralamasında Vestel İlkokulu birinci ve Mehmet Suphi Egemen İlkokulu ikinci oldu.  Genç Erkeler Ferdi A kategorisinde Burak Şermet birinci, Baran Cem İncici ikinci, Metehan Kazer üçüncü, Ömer Can Çırpan dördüncü oldu. 
Genç Erkekler takım sıralamasında Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Hasan Türek Anadolu Lisesi ikinci, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Biriliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Genç Erkeler Ferdi B kategorisinde Emircan Aykalkan birinci, Deniz Özleyen ikinci, Baran Aydın üçüncü, Alperen Uğuz dördüncü oldu. 
Genç Erkekler takım sıralamasında Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Ticaret Borsası Anadolu Lisesi üçüncü oldu.  Yarışmaların sonunda dereceye giren okul takımları ve sporcularına madalya ve kupaları Okul Sporları Şube Müdürü Mustafa Buldu ve Okul Sporları İl Tertip komitesi tarafından verildi. 
 Yarışmalarda dereceye giren okul takımları ve sporcular, Manisa’yı grup yarışmalarında temsil edecekler.