Geçtiğimiz yıl İl Müdürlüğü antrenörü Serap AYDENİZ tarafından Nurlupınar mahallesi Vicdan Karaosmanoğlu ve Gediz İlkokullarında yapılan taramayla Taekwondo sporuna kazandırılan çocuklar hafta sonu yapılan Minikler ve ümitler il seçmesinde büyük  alkış aldı.

               Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gediz Spor Salonlarında çalışmalarını sürdüren minik şampiyonlar göz kamaştırıyor. Antrenör Serap AYDENİZ nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdüren sporcular Minikler Türkiye Şampiyonasına iddialı hazırlanıyorlar.

               Antrenör Serap AYDENİZ; sportif başarı yakalamanın özveri ile çalışmaktan geçtiğini belirtirken aynı zamanda sporun, çocukların  kişisel gelişimlerinde, okul ve sosyal hayatlarında da önemli yer tuttuğunu belirtti. İl Müdürlüğünde yetişen ve mücadelelerini devam ettiren sporcularımıza desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya’ya  teşekkür etti.

               İl Özel İdare spor kulübünün isim değişikliği nedeniyle bundan sonra Yunus Emre Belediye Spor Kulübü adına yarışacak sporcuların almış oldukları dereceler;

              

 

30 kg. Serkan AKARSLAN               Birinci

33 kg. Baver SALMAN                    Birinci

53 kg. Gizem YAŞAR                       Birinci

87 kg. Rasim KOCABIYIK Birinci

27 kg. ELİF nur ERAT                      İkinci

33 kg. Abdul vahap YILMAZ          Üçüncü

74 kg. H. Kaan GÜNGÖR               Üçüncü

45 kg. Nazlı can SALMAN              Üçüncü