Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2019-2020 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Kız-Erkek DART Grup müsabakaları sona erdi. 
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde 13-14 Şubat 2020 tarihleri arasında Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara 22 ilden, 39 okul takımı olmak üzere toplamda 156 sporcu katıldı, birbirinden çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakalar sonunda madalyalar sahiplerini buldu. Türkiye birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanan okul takımları ise şöyle oluştu:
Kızlar Kategorisi, birinci Edirne İsmail Güner Ortaokulu, ikinci Bursa Cumhuriyet Ortaokulu, üçüncü Hüseyin Avni Ateşoğlu Ortaokulu ve dördüncü Manisa Ayvaz Dede Ortaokulu oldu. 
Erkekler Kategorisinde ise birinci Antalya Şahinevler Ortaokulu, ikinci Denizli Musa Hatice Çelikkol Ortaokulu, üçüncü Ankara Gaziosmanpaşa Ortaokulu ve dördüncü Manisa Özel Yüksel Ortaokulu oldu. Başarılı sporculara madalya ve katılım belgelerini Okul Sporları İl Tertip komitesi ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.