Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2019-2020 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Kız-Erkek Masa Tenisi Grup Müsabakaları yapılan final maçlarıyla sona erdi.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde 10-12 Ocak 2020 tarihleri arasında Çok Amaçlı Spor Salonu’nda 12 ilden 88 sporcu arasında çekişmeli ve heyecanlı görüntülere sahne olan Okullar arası Gençler Kız-Erkek Masa Tenisi grup müsabakalar sonucunda madalyalar sahiplerini buldu. Türkiye birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanan okul takımları ise şöyle oluştu:
Kızlar A Kategorisi, birinci İzmir Gülsefa Kapancıoğlu Anadolu Lisesi, Kızlar B Kategorisi, birinci Ankara Şehit Ali Alıtkan Spor Lisesi ve Kızlar C Kategorisinde ise birinci Bursa Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. 
Erkekler A Kategorisi, birinci Yalova Özel İstek Anadolu Lisesi, 
Erkekler B Kategorisi, birinci Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi ve Erkekler C Kategorisi, birinci Ankara ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Lisesi, oldu. 
Başarılı sporculara madalyaları; Manisa Gençlik Spor Okul Sporları Şube Müdürü Mustafa Buldu, 
Uluslararası Masa Tenisi Hakemi Musa Güner, Uluslararası Masa Tenisi Hakemi Ayşegül Gamze Güner, Masa Tenisi eski il temsilcisi Faruk Pınar, Manisa Masa Tenisi İl temsilcisi Aslı Akkaya ve Okul Sporları İl Tertip Kurulu Üyesi Tümen Ulu tarafından verildi.