Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2019-2020 sezonu Okullar Arası Gençler Kız ve Erkek Dart İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. 75. Yıl Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara genç erkeklerde 28 okuldan 112 sporcu, genç kızlarda ise 27 okuldan 108 sporcu katıldı. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda; Genç Kızlar kategorisinde Salihli Şahin Şen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, 
Turgutlu Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Akhisar Namık Oğul Anadolu Lisesi üçüncü ve Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi dördüncü oldu.  Genç Erkekler kategorisinde ise Gördes Anadolu Lisesi birinci, Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi ikinci, Salihli Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü ve Akhisar Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi dördüncü oldu.  Müsabakaların ardından dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile verildi. Müsabakalarda birinci olan takımlar Grup Müsabakaları'nda ilimizi temsil edecek.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik ederek, "Bizim gönlümüzde tüm sporcularımız birinci. Burada birinci olan sporcularımızın ve takımlarımızın ilimizi grup şampiyonasında da en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. İnşallah grup şampiyonasında da iyi bir derece alırız. Şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.