SPOR PANAYIRI’NA ÇOCUKLAR VE VELİLERDEN TAM NOT

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Kula ilçesinde organize ettiği Spor Panayırı, binlerce çocuğun katılımıyla gerçekleştirildi. Kula Kent Meydanı’nda yapılan ve iki gün süren panayır, 7’den 77’ye herkesi memnun etti. Çocuklar, uzman antrenörler gözetiminde; mini golf, cimnastik, boks, güreş, taekwondo, badminton, basketbol, bilek güreşi gibi sporsal aktivitelerin yanı sıra kendileri için özel hazırlanan çocuk parklarında gönüllerince eğlendiler. Karizma Show basketbol ekibinin yaptığı gösteriler ise nefesleri keserken, izleyicilerden yoğun alkış aldı. Spor Panayırı’na; Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy katılarak, panayıra renk katarken, çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.

ÖZTÜRK: “ÇOCUKLARIMIZA SPORU SEVDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızca organize edilen Spor Panayırı’na olan ilgiden son derece memnun kaldık. Kula halkı, panayırımızı çok sevdi. Çocuklarımız, velileri ile birlikte iki gün boyunca keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşayıp, sporla tanıştılar. Çocuklarımızın yüzü güldü. Hedefimiz çocuklarımıza ve gençlerimize sporu sevdirmek ve spora teşvik etmektir. Buralarda sporla tanışan çocuklarımız, belki de ilerde Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu olabilirler. Bakanlığımız, bu amaçla imkanlarını yurt genelinde seferber etmiş durumda. Amacına ulaşan bir etkinlik oldu. Bu tarz etkinliklerin devamı gelecektir” diye konuştu. Öztürk, Spor Panayırı’na katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.

ÇOCUKLAR VE VELİLERDEN BAKAN KASAPOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Etkinliğe katılan çocuklar ve veliler de Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ettiler. Veliler, “Çocuklarımızın buna çok ihtiyaçları vardı. Panayırda oynayabilecekleri her şey düşünülmüş. Çok güzel bir uygulama” derken, çocuklar da çok mutlu olduklarını belirterek, panayırın sıklıkla yapılmasını istediler.