Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli güreşçi Kerem Kamal, mezun olduğu Avni Gemicioğlu Ortaokulu’nu ziyaret etti. Vefa örneği sergileyen şampiyon güreşçi, öğrencilerin sevgi seli ile karşılaştı.

 “EN BÜYÜK ŞAMPİYON BİZİM ŞAMPİYON”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Avni Gemicioğlu Ortaokulu Müdürü Mücahit Gündoğan, Müdür Yardımcısı Hatice Öğüt, antrenör Süleyman Güngör ve öğretmenler eşliğinde gerçekleşen ziyarette, öğrenciler, Kerem Kamal ile fotoğraf çekilmek için birbirleriyle yarıştılar. Bol bol imza dağıtan başarılı sporcu, öğrencilerle sohbet edip, özçekim yaptı. Öğrenciler, Kerem Kamal’ı “en büyük şampiyon bizim şampiyon” tezahüratları ile karşıladı.

ÖZTÜRK: “VEFA İMANDANDIR”

2010 yılında okullara yönelik yaptıkları yetenek taramalarından keşfettikleri Kerem Kamal’ın kendisinden sonra gelen öğrencilere örnek olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, “Kerem yıllar önce bu okuldan mezun oldu. Bu çocuklarımızın arasından çıktı. 2010 yılında okullara yapılan yetenek taramalarında seçilen çocukları farklı farklı branşlara almıştık. O taramalardan çıkan Kerem Kamal kardeşimiz, şükürler olsun defalarca şampiyon oldu. Bu başarılarının devamının geleceğine inanıyoruz. Bizi burada karşılayan okul müdürümüze, müdür yardımcımıza, beden eğitimi öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Özellikle, ‘Vefa İmandandır’ diyerek, bu ziyareti planladık. İnşallah Kerem kardeşimizi Olimpiyat Şampiyonu olarak da buraya getirmeyi istiyoruz. Kerem, kendisine özenen, kendisini idol olarak alan kardeşlerine örnek olmaya devam edecektir” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZ KEREM’İN İZİNDEN GİDİYOR”

Okul Müdürü Mücahit Gündoğan, Kerem’in öğrencilere güzel bir yol açtığını ifade ederek, “Onun bize verdiği ilhamla okulumuzdan daha nice şampiyonlar çıkacaktır. Halk eğitim merkezi destekli okulumuzda çeşitli kurslar açmış bulunuyoruz. Bu kurslar sonucunda öğrencimiz Öznur Efe, judoda Balkan 2. si oldu. Güreşte Türkiye derecelerimiz var. Bu konuda en büyük destekçilerimiz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve Halk Eğitim Merkezi’ne çok teşekkür ediyoruz. Kerem’in başarıları daim olsun” diye konuştu.

“AVNİ GEMİCİOĞLU’NDAN MEZUN OLDUĞUM İÇİN GURURLUYUM”

Avni Gemicioğlu Ortaokulu’nun hayatında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Kerem Kamal da “Mezun olduğum okula şampiyon olarak dönmek beni çok mutlu etti. Bu okulda okudum ve buradan mezun olduğum için gururluyum. Öğrenci kardeşlerimizin yakın ilgisinden çok memnun kaldım. Onları fırsat buldukça ziyaret edip, bilgi ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. İnşallah daha büyük başarılarla yeniden burayı ziyaret ederim” dedi.