Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ile Spor Genel Müdürlüğümüzün ülke genelinde başlattığı sağlık projesi olan ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi etkinlikleri kapsamında Manisa’da düzenlenen top sektirme ve bilek güreşi yarışları renkli görüntülere sahne oldu.

Sporun insan hayatındaki önemini vurgulayan ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ülke genelinde başlattığı sağlık projesi olan ‘‘Koşabiliyorken Koş’’ projesi Manisa’da da tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz 60’a yakın antrenör görevlendirirken, sağlıklı bir Manisa için çalışmaların genişletilerek devam edileceği bildirildi.

Bakanlığın ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından tüm ülkede hayata geçirilen ‘Koşabiliyorken koş’ projesi etkinlikleri kapsamında Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Cumhuriyet Meydanı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanlarında bilek güreşi ve top saydırma yarışları düzenledi. Etkinliğe 7’den 70’e çok sayıda vatandaş büyük ilgi gösterdi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinliklerin Cumhuriyet Meydanında yapılan bilek güreşlerinin açılışını ise Judo Avrupa Şampiyonu Mert Şişmanlar ve babası Zafer Şişmanlar yaptı.

Koşabiliyorken koş projesi kapsamında yapılan bilek güreşi ve top saydırma yarışmalarında başarılı sonuçlar alan vatandaşlara madalya takdim edildi. Etkinlikler boyunca vatandaşlara da proje hakkında el broşürleri dağıtılarak yapılan etkinlikler hakkında bilgilendirildi.

Etkinliğe Spor Şube Müdür Özcan ÖzeN, Antrenörler, Judo Avrupa Şampiyonu Mert Şişmanlar, sporcular vatandaşlar katıldı.