Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan 75.Yıl Gençlik Merkezi tarafından organize edilen Şehitleri Anma Haftası dolayısıyla Manisa Şehitlik Kabristanı ve Şehir ailesi ziyaret edildi.

   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya, Gençlik Merkezleri Müdürü Özcan Özen, 75.Yıl Gençlik Merkezi Müdürü Ulaş Uçar, Şehzadeler Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Umut Altınışık, Diyanet Gençlik Spor Kulüp Başkanı Murat Emgener, Gençlik Liderlerimiz ve Gönüllü gençlerimizle Şehitliğe gerçekleştirilen ziyarette duygulu anlar yaşandı.

   Şehitlikte, yetkililerden bilgi alan gençlerimiz şehitlik anıtını ve şehitlerimizin özel eşyalarının bulunduğu müzeyi gezerken gözyaşlarını tutamayarak duygulu anlar yaşadılar. Ziyaret Gençlerin, şehitliğe karanfil sunup, Diyanet Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener’in yaptığı Dualarla tamamlanırken, devamında Şehit Hakan Acarkanlı’nın aile ziyareti ile devam etti. Gençlerimizi evinde Büyük bir gururla ağırlayan anne Asiye Karataşlı, oğlunun Kuzey Irak’ta beş arkadaşıyla beraber atılan roketle şehit düştüğünü anlatırken kelimeler boğazına  düğümlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Hatun Sarıkaya, ’’Acınızı paylaşıyoruz, Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ,Yakınlarına sabır Diliyorum. Tabi ki Ateş Düştüğü yeri yakıyor. Fakat her şehidimizle birlikte bizlerde yanıyoruz. Bu yüzden elimizden geldiğince şehit yakınlarımıza gereken desteği vermeye çalışıyoruz.’’ diyerek sözlerini güçlükle tamamladı. 75.yıl Gençlik merkezi gönüllü gençleri tarafından şehit annesi Asiye Karataşlıya Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı taktim edilerek ziyaret sonlandırıldı.