5 Eylül 2017 tarihinde Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Yunus Öztürk, Manisa’da görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Şehzadeler Gençlik Merkezi’nde düzenlenen tanışma toplantısında şube müdürleri de yer aldı. 
Şehzadeler Gençlik Merkezi’nde düzenlenen tanışma toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen Yunus Öztürk, şube müdürlerini tanıttı. Önerilere açık olduğunu belirten Öztürk, Bütün çalışmalarımızı şube müdürü arkadaşlarımızla gerçekleştireceğiz. Bütün basın mensubu dostlarımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır. Biz hep birlikte bir aileyiz. Hep beraber gençlik hizmetlerinin ve sporun daha iyi bir noktaya gelmesi için çalışacağız. Manisa’nın bir spor şehri olduğunu ve bu misyon doğrultusunda çalışacaklarını dile getirdi. 
Şube Müdürlerimiz 
İdari  İşler ve Mali İşler Şube Müdürü-Bilal Yurt. Gençlik Merkezleri ve Şube Müdürleri Koordinatör Müdürü- Ömer Kutlu. Satın Alma Şube Müdürü- Volkan Sarıtaş. Sicil Lisans  Şube Müdürü- Hatun Sarıkaya Yipek. İşletmeler ve Özel Kalem Müdür Vekili- Erhan Özel. Spor Şube Müdür Vekili- Özcan Özen. Tesisler Şube Müdür Vekili- Osman Korkmaz. Okul Sporları Şube- Müdür Vekili Mustafa Buldu. Ar- Ge Şube Müdür Vekil- Murat Aktaş.