Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medyada yayınladığı video ile Beşiktaş’ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma ile tanışma hayalini ifade eden bedensel engelli Sefa’ya verdiği sözü tutarak onun isteğini gerçekleştirdi.

Manisa’da yaşayan ve en büyük hayali Beşiktaş’ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma ile tanışmak olan Bedensel Engelli Sefa, sosyal medyada bir video paylaştı. Bakan Osman Aşkın Bak, videosu sosyal medyada büyük ilgi gören Sefa’ya Quaresma ile tanışma hayalini gerçekleştirme sözü vermişti. Bakan Osman Aşkın Bak’ın 17 Ağustos Perşembe günü ilgililere Sefa’nın isteğinin yerine getirilmesi yönünde talimat vermesinin ardından Sefa, Beşiktaş'ın bu akşamki antrenmanından önce Quaresma ile buluştu. Spor Genel Müdürlüğünün yetkililerinin de eşlik ettiği buluşmada Portekizli futbolcu, hayranıyla bir süre sohbet edip, kendisine formasını verdi. Sefa'nın büyük mutluluk yaşadığı gözlendi. Sefa Yurtkölesi, ayrıca basına açık olan antrenmanı da takip etti.

Bakan Osman Aşkın Bak, Sefa ile Quaresma'nın buluşmasının ardından sosyal medyadaki Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sefa kardeşimizin hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yüzün hep gülsün kardeşim." ifadelerini kullandı. Bakan Bak'ın paylaşımında, Quaresma ile Sefa Yurtkölesi'nin bir araya geldiği andaki fotoğrafları da yer aldı.